ОСОБЛИВОСТІ ГІБРИДУ
Вирізняється підвищеною стійкістю до осипання та сильною енергією проростання. Гліфосат стійкий.
ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип гібриду |
простий, інтенсивного типу |
Тип вирощування |
озимий |
Група стиглості |
ранньостиглий |
Вегетаційний період |
300-305 дн. |
МОРФОЛОГІЧНІ ТА АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Маса 1000 насінин |
3,5-4 г |
Вміст олії |
48,4 % |
Висота рослини |
168 см |
Вміст глюкозинолатів |
0,4-0,5 % |
Вміст ерукової кислоти |
0,0-0,5 % |
Потенціал врожайності |
70 ц/га |
Середня врожайність за роки випробування |
38-45 ц/га |
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ
Полягання |
8,9 |
Посухостійкість |
9 |
Осипання |
9 |
Фомоз |
висока |
Чорна ніжка |
висока |
Переноспороз |
висока |
Склеротиніоз |
висока |
Альтернаріоз |
висока |
Бактеріоз |
висока |
Зимостійкість |
8,9 |
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПОСІВУ
Норма висіву |
0,7-0,9 млн. насінин/га |
Рекомендована зона вирощування |
Лісостеп, Степ |