Количество
|
Стоимость
|
||
|
Сорт Юнга 260 внесений в державний реєстр в 2020 році. Триваліть періоду вегетації складає 112 - 115 діб. Висота рослини - 225,1 - 252,4см. Вихід зерна при обмолоті - 76,8 - 81,4%. Вміст білка - 8,6 - 9,6%. Вміст крохмалю - 71,9 - 72,6%. Стійкість до посухи 7 - 9 балів. Стійкість до вилягання 8 - 9 балів. Стійкість до пухирчастої сажки 9 балів. Стійкість проти стеблової гнилі 9 балів. Стійкість до кукурудзяного метелика 7 - 8 балів. Стійкість до гельмінтоспоріозу 8 - 9 балів.
Основна культура: Кукурудза
Рослина: Кукурудза звичайна
Рекомендована зона для вирощування: Степ, Лісостеп.
Напрям використання: зерновий.
Група стиглості: середньоранній
Метод створення: Гібрид
Урожайність:
Степ: 6.5 т/га
Лісостеп: 9.76 т/га
Полісся: 6.98 т/га
Стійкість до посухи: 7-9 балів
Стійкість до полягання: 8-9 балів
Стійкість до окремих видів шкідників (хвороб):
Сажка пухирчаста - 9 балів
Гельмінтоспоріоз - 8-9 балів
Гельмінтоспоріоз - 8-9 балів
Середня висота рослини (по зонах):
Степ: 237.2 см
Лісостеп: 252.4 см
Полісся: 225.1 см
Триваліть періоду вегетації, діб: 112-115
Показник |
Значення |
||
С |
Л |
П |
|
Тривалість періоду вегетації, діб |
112 |
115 |
115 |
Висота рослини, см |
237,2 |
252,4 |
225,1 |
Вихід зерна, % |
81,4 |
76,8 |
80,6 |
Висота прикріплення качана, см |
75,6 |
90,3 |
89,8 |
Відсоток рослин з пониклими качанами, % |
19,8 |
22,7 |
2 |
Вирівняність за висотою прикріплення нижнього качана, см |
5,8 |
6 |
4,3 |
Вміст білка, % |
8,6 |
9,1 |
9,6 |
Вміст крохмалю, % |
72,6 |
72,2 |
71,9 |
Стійкість до посухи, бал |
7 |
8 |
9 |
Стійкість до вилягання, бал |
9 |
8 |
8 |
Стійкість проти пухирчастої сажки, бал |
9 |
9 |
9 |
Стійкість проти стеблової гнилі, бал |
9 |
9 |
9 |
Стійкість проти метелика кукурудзяного, бал |
7 |
8 |
7 |
Стійкість проти гельмінтоспоріозу, бал |
9 |
9 |
8 |
Група стиглості (ФАО) |
2 |
2 |
2 |
Напрям використання |
зерн |