Кількість
|
Вартість
|
||
|
АЛІСІЯ – це оптимальне поєднання прибутковості, стабільності врожаю та беззаперчної
стійкості до вилягання. Вміст білка також є надзвичайно високим, адже на 1% перевищує середнє значення по всіх випробовуваних 000 сортах сої. Толерантність до склеротиніозу – вище середнього, а в рейтингу кращого сорту до стійкості вірусних хвороб – годі і шукати.
Протеїн: 39-42%;
Вміст жиру: 20-22%;
- Пластичність до умов вирощування;
- Відмінна стійкість до хвороб листя та стебла;
- Неперевершена посухо- та жаростійкість;
- Сорт адаптований для усіх типів ґрунтів
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ
Бактеріоз - 7
Пероноспороз - 7
Склеротиніоз - 7
Вірусні хвороби - 7
Вилягання - 8
Осипання - 9
РЕЗУЛЬТАТИ ВИПРОБУВАНЬ СОРТУ АЛІСІЯ