Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ауреліна – новий сорт, який ламає стереотипи по врожайності та вмісту білка у групі стиглості 000. Сорт дозріває надзвичайно рано та у посушливому 2018 році продемонстрував одну з найвищих стійкостей до розтріскування стручка. Велике зерно та світлий колір рубчика роблять Ауреліну привабливою для вирощування. Швидкий розвиток на початкових етапах та беззаперечна cтійкість до вилягання забезпечують чудовий профіль сорту.
Протеїн: 42-46%;
Вміст жиру: 21-22%;
• Раннє достигання та відмінна врожайність;
• Високий вміст протеїну;
• Світлий рубчик та крупне зерно;
• Відмінна стійкість до розтріскування.
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ
Бактеріоз 8
Пероноспороз 8
Склеротиніоз 8
Вірусні хвороби 8
Вилягання 8
Осипання 8