Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сорт сої, який є лідером по врожайності в ранній групі. Прекрасне поєднання високої стабільності, врожайності та вмісту протеїну.
Впевненість в отриманні прибутку через високу стабільність урожаю
Придатність для харчових цілей завдяки світлому рубчику на насінні
Високий вміст протеїну, що дає перевагу для подальшої переробки
- Кількість теплових одиниць (CHU) - 2600
- Вегетаційний період - 105 днів
- Вміст білка - 42,1 %
- Вміст жиру - 20,6 %
- Висота кріплення нижнього бобу - 11 см
- Форма насінини - Кулясто-плеската
- Насінина, основне забарвлення оболонки - Жовте
- Насінина, забарвлення рубчика - Світле
- Маса тисячі насінин - 198 г