Кількість
|
Вартість
|
||
|
Високоефективне рідке мікродобриво-антистресант з амінокислотами, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур.
СКЛАД: мікродобриво Мікро-Мінераліс (Аміно)+МЕ, %
(N - 6,2%, B – 0,17%. L- Амінокислоти – 20% + нанокарбоксилати Fe, Zn, Cu, Mn, Mo, Co, Mg.)
Набір L-амінокислот містить:
- L-Лізин - відповідає за стійкість до посухи, бере участь в синтезі хлорофілу;
- L-Треонін - регулює механізми захисту від стресу, покращує процеси гуміфікації і проростання насіння;
- L-Глутамінова кислота - активатор механізмів стійкості до патогенів;
- L-Аланін - відповідає за холодостійкість;
- L-Пролін - впливає на водний обмін, підсилює антистресову дію;
- L-Серин - підвищує стійкість рослин до стресів, є попередником ауксіна.
Увага! Застосування в якості ад'юванту та антистресанту разом з фунгіцидами, інсектицидами та мікродобривами норма препарату 0,5 л/га. При стресових умовах без додаткових компонентів норма внесення 1,0 л/га. Не рекомендовано проводити підживлення з гербіцидами, що ймовірно може посилити ефект фітотоксичності для культури та антистресовий ефект для бур'янів.
Норми витрати препарату Мікро-Мінераліс (Аміно)+МЕ:
Культура, яка обробляється | Норма витрати препарату, л/га | Фаза развитку культури | Максимальна кількість обробок |
Пшениця озима, ярий ячмінь | 0,5-1,0 | фаза кущення, фаза виходу в трубку -прапорцевий лист | 2-3 |
Соняшник | 0,5-1,0 | фаза 2-3 пари листків, фаза 5-6 пар листків | 2 |
Кукурудза | 0,5-1,0 | фаза 3-5 листків, фаза 7-9 листків | 2 |
Ріпак | 0,5-1,0 | Фаза 5-8 листків, фаза стеблування, фаза бутонізації | 3 |
Соя, горох | 0,5-1,0 | 3-5 трійчастих листків, фаза бутонізації, фаза формування бобів | 3 |
Цукровий буряк | 0,5-1,0 | до змикання в рядах, до змикання в міжряддях | 2 |
Овочеві | 0,5-1,0 | До цвітіння, повторне внесення через 10-12 днів | 3 |
Плодово – ягідні культури | 1,5-2,0 | До цвітіння, повторне внесення через 10-12 днів. | 3 |
Норма виливу робочої рідини: 200-300 л/га – польові культури та 300 - 800 л/га овочеві та плодово – якідні культури.