Кількість
|
Вартість
|
||
|
ОРАКУЛ® колофермин калію - концентроване мікродобриво для позакореневої обробки в критичні моменти розвитку польових та плодово-ягідних культур.
Склад | г/л | |
Калій | K2O | 361 |
Колофермин | 785 | |
Тара: | 1 л 5 л 10 л |
Застосування
Культура | Строки внесення | Норма внесення, л/га |
---|---|---|
Зернові | кущення колосіння |
1,5 - 4,0 |
Кукурудза | 6-8 листків молочно-воскова спілість |
1,5 - 4,0 |
Зернобобові | 3-5 трійчастих листків наступні внесення до припинення інтенсивного росту з інтервалом 10-14 днів |
1,5 - 4,0 |
Соняшник | 2-4 пари листків бутонізація |
1,5 - 4,0 |
Ріпак | відновлення вегетації бутонізація |
1,5 - 4,0 |
Цукрові та кормові буряки | 4-6 листків наступні внесення з інтервалом 10-14 днів до змикання листків в міжряддях |
1,5 - 4,0 |
Картопля | бутонізація після цвітіння |
1,5 - 4,0 |
Виноград | після цвітіння наступні внесення з інтервалом 10-14 днів |
2,0 - 6,0 |
Плодово-ягідні | після цвітіння (зав'язь) наступні внесення з інтервалом 10-14 днів |
2,0 - 6,0 |
Овочі та інші культури | на початку вегетації наступні внесення до припинення інтенсивного росту з інтервалом 7-10 днів |
1,5 - 4,0 |
Не містить азоту, що робить добриво ідеальним джерелом калію в пізні фази розвитку рослин.
За нестачі калію з’являється хлороз на кінчиках і краях листя (так званий «крайовий опік листка»), хлорозні ділянки забарвлюються у бронзовий та темно-бурий колір і відмирають.
ОРАКУЛ® колофермин калію містить пом’якшувач води. Тому використання ЗЗР у жорсткій воді (підвищений вміст солей Ca2+ та Mg2+) разом із ОРАКУЛ® колофермин калію не знижує їх ефективності. Солі жорсткості надійно зв’язуються компонентом препарату, не викликаючи помутніння робочої рідини; повністю ліквідується небезпека утворення сульфату кальцію (гіпсу), який може призвести до виходу з ладу обприскувача. Обробки необхідно проводити розчином, який був підготовлений безпосередньо перед застосуванням.
ОРАКУЛ® колофермин калію має потужний фізіологічний вплив на рослину, який:
- підсилює стійкість рослин до приморозків, зміцнює соломину;
- зменшує ураження посівів кореневими гнилями й іржею;
- покращує надходження води в клітини рослин;
- зменшує процес випаровування;
- підвищує утворення цукрів у листках і пересування їх в інші органи.
Склад мікродобрива дозволяє проводити обробки за температури повітря вище +5° С.