Кількість
|
Вартість
|
||
|
Господарські та біологічні характеристики: Сорт високоврожайний, інтенсивного типу. Середній урожай представляв 79,5 ц / га, що на 13,8 ц / га перевищує стандарт.
Середньостиглий, стійкий до вилягання. Морозостійкість висока, посухостійкий.
Середньо стійкий до ураження борошнистою росою і бурою листовою іржею.
Стійкий до осипання зерна.
Якість зерна: Борошномельні та хлібопекарські властивості добрі й відмінні.
Зерно містить 12,9-14,7% білка, 26,6-32,3% сирої клейковини, сила борошна 242-365 а.о. об'єм хліба з 100 г борошна 830-1110 мл, загальна оцінка хлібопекарських властивостей 4,0-4,5 бала. Сильна пшениця.
Агротехнічні вимоги: Вирощувати сорт за інтенсивними технологіями з внесенням оптимальних доз мінеральних добрив.
Норма висіву насіння 4,5-5,5 млн схожих зерен на 1 гектар.