Перелік сипучих продуктів досить різноманітний. До цього списку належать: крупи, цукор, макаронні вироби, борошно та інші продукти харчування, які мають сипучу структуру. Основними моментами виробництва, фасування та транспортування в подальшому є:
• розробка якісної і зручної упаковки з сучасних матеріалів;
• вибір якісної лінії виробництва.
Правильна і безпечна упаковка дозволить значно знизити рівень браку, допоможе підвищити термін зберігання продукції, тим самим зменшуючи витрати виробництва. Якісний і сучасний фасувальний автомат дозволяє упакувати вироби для зберігання і транспортування безпосередньо від виробника до місця реалізації або покупцеві.
Фасувальні машини класифікуються за такими параметрами:
• структура робочого процесу (порційна або безперервна робота);
• принцип дії (обсяг, вага);
• управління (ручне, автомат).
Сучасний фасувальний апарат - це запорука якісної і швидкої роботи, яка дозволяє отримувати повністю готовий до зберігання або транспортування продукт.
Сучасні товари надходять на прилавок будь-якого магазину, як правило, в упаковці, яка відповідає санітарним нормам і вимогам. Сипкі товари бувають порошкоподібними, гранульованими. Залежно від їх структури фасування й упакування сипучої продукції відбувається на різних апаратах. Ми виробляємо якісну і безпечну фасовку продуктів харчування, використовуючи комплекс сучасного фасувального обладнання. Наша лінія укомплектована ваговими і шнековими дозаторами, що дозволяє працювати з найрізноманітнішими сумішами, а унікальна система подачі і дозування матеріалу є гарантом збереження всіх властивостей продуктів.